Per Jørgensen Per Jørgensen

Klubb Turnering 14.12.2022

Adventstiden kan jo sies å være ventetiden, og i ventetid er det kjekt å ha noe å gjøre.

Ventetid kan være så mangt; man venter på julaften, nyttårsaften, bursdager og selvfølgelig sesongstart for utegolf!

Vi i Turneringskomitéen har derfor satt opp Trackmanturneringen,  Vinter Tour 22/23. En ny bane i måndene desember, januar, februar og mars. 18 hull og alle som har registrert et Trackman HCP på deres egen bruker kan delta.

Jeg skulle gjerne lovet noen premier til topp tre sammenlagt og til vinner individuelt pr. bane, men etter årets kraftige budsjettoverskridelser på premiefronten av bl.a. undertegnede - så må styreleder Rune komme på banen å gi oss en ekstraordinær premietillatelse...?? 😎😅⛳️🏌️‍♂️💸🏆

Er jo nytt budsjett for 23...? 🤣

Vi ser at noen allerede har spilt første runde på Albany GC, så nå er det bare å kaste seg rundt å få booket tid på simmene.

PS: Det har vært noen utfordringer med simulatorene i høst og tidlig vinter. Vi har nå tatt flere servicer på systemene med Trackman (siste 13.12.22), så nå skal dette flyte godt igjen. Ønsker å minne om å ikke skru av beskyttelsesglasset til pc kabinettene. Om dere føler pc blir varm, la skapdøren stå åpen slik at luften enklere sirkulerer. (Vi skal løse problemet med luftgjennomstrømning i skapene).

 540