Turneringsstart 1.mai

Da er vi kommet dit hen på året hvor simgolf-turneringer byttes ut med turneringsgolf på banen. Vårslippet er en langktlevende tradisjon hvor Valle Gård i en fem timers periode forvandles fra å være et sted hvor man får sinnsro, til et område som fylles av spilleglade golfere med full overtenning.

Banen er under restaurering, så noen av hullene (6 og 9) vil være litt annerledes. Turneringene vil ikke være hcp tellende før banen spilles normal lengde igjen. Turneringen er åpen for alle, og den spilles som slagturnering der lavest brutto- og netto score vinner.

Dersom man har brukt 5 slag mer enn hullets par, plukker man opp ballen og fører hullets par pluss 5 slag på score kortet. Spillere med over 36 i hcp settes til 36 i hcp. Alle spiller og premieres i en klasse. Damer spiller i utgangspunkt fra utslag 40 og herrer fra utslag 48.

Damer og herrer fylte 70 år kan velge utslag.

Turneringen spilles ifølge Golfreglene, NGFs turnerings bestemmelser og lokale regler.

Closest to pin hull 7, og longest drive hull 3. Premiering til de beste spillerne.

Håper mange er spillesugne og klare for turnering igjen. Påmelding er som alltid i GolfBox. Viktig at alle påmeldte møter opp i god tid før turneringen starter, og får med seg informasjon.

//Turneringskomiteen