Bli medlem i Mandal Golfklubb

Slik begynner du

Spill golf i Mandal Golfklubb

Golf er en av verdens største idretter og en av de største også i Norge. De aller fleste kan spille golf, enten man er barn eller pensjonist, mann eller kvinne, profesjonell eller hobbygolfer, eller har nedsatt funksjonsevne. Felles for alle golfspillere er opplevelsen av gleden ved spillet i kombinasjon med en fin naturopplevelse og sosialt samhold.

Mandal Golfklubb har en flott nihulls golfbane som er engasjerende for alle aldre og spillenivåer. I tillegg har klubben flotte trenignsfasiliterer, klubbhus med kafe og et inkluderende og hyggelig miljø. Kort og godt et godt sted å være.

Veien til Golf (VTG) / Nybegynnerkurs

For å starte med golf må man først gjennomføre et «veien til golf» kurs. Kurset er på 6 timer og gir praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Du vil få anledning til å prøve alle deler av spillet, inkludert spill på banen. Gjennom spill på banen får du oppleve golfen i sitt rette element. Klubben har utstyr til utlån under kurset, så du trenger ikke å ha utstyr på forhånd. Du kan selvfølgelig bruke eget utstyr om du har.
Store deler av kurset avholdes utendørs, gode joggesko eller golfsko anbefales.  Bekledning lett fritidsantrekk.

Det blir under kurset servert en matbit med drikke.
Max 20 deltakere pr. kurs.
Blir det mange påmeldinger blir det satt opp ekstra kurs.

Etter kurset kan du melde deg inn i golfklubben og spille så mye du vil. Klubben har ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Påmelding til kontakt@mandalgk.no

Dere vil få bekreftelse på at dere er påmeldt til kurs. Kurset skal betales ved frammøte med Vipps eller kontant.

Pris på kurset er kr. 1000 for voksen og 500 for ungdom 13-19 år.  Knøtter under 12 år gratis, men må ha følge av en voksen.  Dersom en blir medlem i klubben med full spillerett er kurset gratis

Dato for kurs: 29 Juni. 10 August. 7 September.

Bli medlem

MM slash DD slash YYYY
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.