Alf Skagestad Alf Skagestad

Junior 02.07.2017

Narvesen Tour Junior arrangert i Kvinesdal med 5 mandals-golfere på tee

I et noe varierende og ruskete vær med vind og noe sporadisk regn, hadde 5 håpefulle unge golfere tatt veien til Utsikten Golfpark for å konkurrere.

Forventningsfulle golfere før utslag
Forventningsfulle golfere før utslag
Oskar klar til utslag på hull 1
Oskar klar til utslag på hull 1
Magnus putter sikkert på hull 18
Magnus putter sikkert på hull 18
Kasper tar stolt imot velfortjent medalje
Kasper tar stolt imot velfortjent medalje
Premieutdeling for de minste
Premieutdeling for de minste
De premierte juniorene
De premierte juniorene
Forventningsfulle golfere før utslag Oskar klar til utslag på hull 1 Magnus putter sikkert på hull 18 Kasper tar stolt imot velfortjent medalje Premieutdeling for de minste De premierte juniorene

Narvesen Tour Junior ble denne gang arrangert på Utsikten Golfpark i Kvinesdal. 4 juniorer og en knøtt tok veien vestover for å spille mot annen ungdom fra Kristiansand i øst til Stavanger i vest.

Det var en del vind oppe på Kvinesheia denne dagen, og det ble supplert med sporadiske regnbyger utover hele dagen. Dette la ikke alt for stor demper på spenningen som bygget seg opp under oppvarmingen og frem mot tee-time, men det blåste godt imot på hull 1 der man siktet høyt over myra og opp på første pinnen der oppe på platået.

Da alle var kommet inn ble det pølser, is og brus på hele hurven. Da var liksom den kalde vinden og regnet allerede glemt :-) Minstemann, Kasper Jørgensen Nilsen (mix 9-12 år), gjorde en flott runde og smilte bredt da medaljen ble lagt rundt halsen sin. Blant de større golferne var det Magnus Bjørnstad (gutter 16-19 år) som fikk mest til i vinden. Han ble plassert flott med 3. plass i netto score og første plass i brutto score. Flott at Mandal markerer seg i en slik turnering. De resterende golferne (13-15 år) gjorde også en god innsats under de vanskelige forholdene, men plasserte seg ikke helt oppe i toppen denne gang.

Moro at såpass mange tar turen ut for å markere MGK ute i distriktene. Det var en flott tur til tross for varierende værforhold. Vi gleder oss allerede til Narvesen Tour Bjaavann den 6. august :-)

 843