Kari Stalsberg Møll ble nummer 2 i B - klassen. Vinneren var ikke til stede
32 stk som skal ut å spille.
Anne Grethe Mjåland på hull 3
En flott kveld på banen.
Anne - Grete Nøding vant A - klassen Kari Stalsberg Møll ble nummer 2 i B - klassen. Vinneren var ikke til stede 32 stk som skal ut å spille. Anne Grethe Mjåland på hull 3 En flott kveld på banen.

32 spillere fra Mandal, Kristiansand og Bjaavann møttes til turnering på tirsdag. Både banen og været viste seg fra sin beste side og det ble en flott runde der det var lagt inn nærmest pinnen på hull 2, nærmest tauet på hull 6 og lengste putt på hull 9. Det var Tunne Jansen fra Bjaavann som kom nærmest pinnen med 6,30 m. Sissel Sporaland fra Mandal kom nærmest tauet og Anne Rita Meberg fra Mandal hadde lengste putt med 3,46 m.

Det ble spilt stableford og det var altså Anne - Grete Nøding som vant med 22 poeng. På andre plass kom Jenny Ann Liebermann fra Bjaavann med 21 poeng.

I B - klassen var det Else Hege Ekornrød fra Mandal som vant med 21 poeng og på andreplass kom Kari Stalsberg Møll også fra Mandal med 20 poeng.

Etter runden var det premieutdeling og det ble servert lapskaus, kake og kaffe.

Neste tirsdag er det Jentesleppet. En turnering for damene i Mandal. Den skulle vært i vår men måtte flyttes. Her kan du få napp i vandrepokalen så meld dere på i golfbox.

Det er en feil på terminlista. Vi er invitert til turnering i Kristiansand golfklubb, 25 august, ikke til Bjaavann 1 september som det står. Meld dere på i golfbox.