Elisabeth Thomassen Elisabeth Thomassen

Damer 14.08.2016

Tur til Kragerø.

12 damer reiste på den årlige turen til Kragerø.

Gjengen samlet.
Gjengen samlet.
Fredagen var en særdeles våt dag.
Fredagen var en særdeles våt dag.
10 års jubileum for turene til damegruppa feires med champagne.
10 års jubileum for turene til damegruppa feires med champagne.
Taco på fredagskvelden
Taco på fredagskvelden
Utslag på hull 1.
Utslag på hull 1.
Vinnerne av schrambel.  Wenche,Kristin, Paula og Elisabeth.
Vinnerne av schrambel. Wenche,Kristin, Paula og Elisabeth.
Jorunn og Paula fikk begge par på hull 17.
Jorunn og Paula fikk begge par på hull 17.
Paula og Jorunn vant lagkonkurransen.
Paula og Jorunn vant lagkonkurransen.
Gjengen samlet. Fredagen var en særdeles våt dag. 10 års jubileum for turene til damegruppa feires med champagne. Taco på fredagskvelden Utslag på hull 1. Vinnerne av schrambel.  Wenche,Kristin, Paula og Elisabeth. Jorunn og Paula fikk begge par på hull 17. Paula og Jorunn vant lagkonkurransen.

Fredag morgen kjørte 12 damer til Kragerø. Første utslag var kl 13.00 og alle hadde et håp om at krana fra oven skulle skrus av. Men den gang ei, det var bare å ta på regntøy og ut å spille. Ingen konkurranse den dagen og det var jo godt, for høyeste score var 23 poeng. Ingen var vel kjempefornøyd med runden, men gøy hadde vi det likevel.

Om kvelden samlet vi oss i leiligheten til komiteen og feiret at det er 10 år siden første turen til damegruppa. Reidun hadde med champagne og spandabel som hun er,  så var der mer enn nok til alle. Etterpå spiste vi taco og koste oss.

På lørdag var det schrambel.  Værgudene var ikke helt med oss denne dagen heller. Det var av og på med regntøy og opp og ned med paraplyer. Men spillet var bra. Det beste laget vant med hele 53 poeng. Laget besto av Paula, Wenche R., Kristin og Elisabeth. Britt og Mette reiste hjem for å spille Nordea pairs på søndagen. 

Lørdag kveld var vi i restauranten og spiste en bedre middag. 

Søndag var værgudene snille med oss. Sola skinte og det var godt og varmt, bare ei lita byge underveis. Da spilte vi to og to på lag. Den beste scoren ble notert og tilslutt lagt sammen. Vinnerne der ble Paula og Jorunn F. P. med 37 poeng. Nr to ble Anne Rita og Kristin med 32 poeng og nr 3 ble Reidun og Elisabeth med 31 poeng. 

Alle har med to premier hver, og de beste får velge først, så alle kommer hjem igjen med to premier.☺

På denne turen er det sosiale like viktig som golfspillet. En kjempefin tur. Stor takk til damekomiteen som ordnet alt sammen. Gleder meg allerede til neste år. 

 1455