Alf Skagestad Alf Skagestad

Klubb 19.12.2017

Referat fra medlemsmøtet på klubbhuset 14/12

I en hektisk juletid klarte 24 medlemmer å rive seg løs fra baking og handling, og stilte opp på klubbhuset for et informasjonsmøte med premieutdeling.

24 lydhøre medlemmer stilte på møtet
24 lydhøre medlemmer stilte på møtet
Premieutdeling ved Edmund
Premieutdeling ved Edmund
Et knippe glade vinnere
Et knippe glade vinnere
24 lydhøre medlemmer stilte på møtet Premieutdeling ved Edmund Et knippe glade vinnere

Det stilte 24 medlemmer på møtet torsdag 14/12, og de fikk litt info om året som var gått, litt om hva som tenkes for 2018 og så var det tradisjonen tro premieutdeling for klubbmesterskapet og de turneringene som strakk seg over 2017.

Innledeningsvis informerte Rune Svennevik om året som var gått mht aktiviteter på banen og om vedlikeholdet. Det er mange som skal ha mange så tusen takk for det iherdige arbeidet som blir gjort med å holde banen i den stand den er. Dette er også nødvendig for at banen skal fremstå som attraktiv for så vel medlemmer som for greenfee-spillere. Bra jobba alle sammen!!

Det er ferdigstilt back-tee på banen, og rangen har fått noe kunstgress. Dette arbeidet vil forhåpentligvis fortsette til våren for en ferdigstillelse. Nærspillsområdet er blitt KJEMPEBRA, og vil løfte klubbens treningsmuligheter med mange hakk. Ingen unskyldning lengre for å slite med nærspillet :-)

Alf Skagestad informerte litt om et relativt omfattende junior-samarbeid som MGK har inngått med de andre klubbene på Sørlandet. Dette innebærer at vi kommer til å satse stort på både tidlig rekruttering og et mer konsist og bredt treningsopplegg for både bredden og toppen i juniorarbeidet. Dette er kjempespennende og vil (forhåpentligvis) på sikt gi gode synergier for klubben mht medlemsmasse og tilbud på treningssiden. Samarbeidet styres av Hans Åberg som har mange års erfaring innenfor rekruttering, treningsmodeller og coaching innen golf på toppnivå. Dette starter alledere opp like etter nyttår med å bygge opp modellen vi ønsker å arbeide etter i 2018... og fremover.

Jan Roald Ruud informerte overordnet om økonimi for 2017 uten å gå i detaljer. Detaljnivået kommer frem på årsmøtet. Ingen store overraskelser eller avvik så langt.

Steinar Vatnedal informerte om simulatoren, og at den blir brukt myyyye. Det er bra!! Hittil ila 2017 er halve investeringen spilt inn. Satser på minst like mye bruk i 2018. (undertegnede kan skrive under på at dette er sterkt vanedannende, og burde kunne fåes på grønn resept).

Det ble servert nydelige kaker og velsmakende kaffe.

Edmund Jaabækk stod for kveldens høydepunkt - premieutdelingen.
Klubbmester ble hhv Simen S Jørgensen for Herrer og Mirjam Slot Arntsen for Damer. 
For resultater ellers se tabell nedenfor.

Det ble åpnet for diskusjon av fremtidig avvikling av Klubbmesterskapet mht bruk av back-tee og klasseinndelinger. Det kom mange innspill på bordet, og videre forslag til avvikling bes sendt til Edmund på mail om medlemmer har forslag til gjennomføring.


Turnering

Klasse

Vinnere

Klubbmesterskap

Klubbmester damer

Mirjam Slot Arntsen

Klubbmesterskap

Klubbmester herrer

Simen S Jørgensen

Klubbmesterskap

Herrer junior

Magnus Bjørnstad

Klubbmesterskap

Damer senior

Mette Erklev

Klubbmesterskap

Herrer senior

Rune Svennevik

Klubbmesterskap

Damer eldre senior

Bente Jonassen Linkjendal

Klubbmesterskap

Herrer eldre senior

Kjartan Lavik

Klubbmesterskap

Klubbmester Fourball

Magnus Bjørnstad/Oskar Skagestad

Match Play

Damer

Britt Andersen

Match Play

Herrer

Magnus Bjørnstad

Onsdagsturnering

Slagspill

Torbjørn Røksland

Onsdagsturnering

Stableford

Hallfrid Os

Firma-Cup

---

SørMek


Med dette ønskes en Riktig God Jul, og et Godt Nytt År.

 1069