Turnering 11.04.2018

Mandal Golfklubbs aktivitetsplan for 2018 er klar.

Her er årets aktivitetskalender, det har kommet en helt ny turnering i år 9 hulls minitour. Denne er tenkt som et tilskudd for å "ufarligjøre" turnering for å forsøke å få flere nye deltagere med. Turneringsoppsettet/spilleformene for minitouren er ennå ikke helt på plass.

Arkivbilde fra sommer scramble ifjor (foto per j)

Turneringskomiteen ved leder Edmund Jaabæk har flere nyheter på lur.  For uten 9 hulls minitouren vl det i år også vil bli gjennomført onsdagsturnering gjennom hele juli . De vil ikke berøre antall tellende runder, det er det samme som tidligere år dvs 9stk.

Nytt av året er også at tidligere Skalldyr Open kommer tilbake, dog i en ny versjon. Info om denne kommer på et senere tidspunkt.

Aktivitetskalenderen finnes også under klubben på fanen for klubb terminsliste 2018.

Det kan komme endringer i programmet, men dette er fastsatt pr. idag,.

Komiteen vil komme tilbake til mer utførlige info i god tid før de forskjellige arrangementene.

Se hele listen under.