Elisabeth Thomassen Elisabeth Thomassen

Damer 09.09.2018

Kragerø 2018

14 damer dro fredag på årets høsttur til Kragerø

En glad gjeng.
En glad gjeng.
Britt, Jorunn, Sissel og Wenche vant lørdagens schrambelturnering
Britt, Jorunn, Sissel og Wenche vant lørdagens schrambelturnering
Sissel, Jorunn, Britt og Wenche
Sissel, Jorunn, Britt og Wenche
Anne,  Paula og Liv
Anne, Paula og Liv
Kristin, Mirjam, Siri og Anne Rita
Kristin, Mirjam, Siri og Anne Rita
På vei over broa
På vei over broa
En glad gjeng. Britt, Jorunn, Sissel og Wenche vant lørdagens schrambelturnering Sissel, Jorunn, Britt og Wenche Anne,  Paula og Liv Kristin, Mirjam, Siri og Anne Rita På vei over broa

Fredag morgen reiste 10 damer fra Mandal golfklubb mot Kragerø. Første stopp var spill på Arendal golfbane. Spenningen var stor på om værmeldingen skulle slå til, for da ville det bli ei særdeles våt helg. Men bare noen få dråper kom i Arendal så alle var fornøyde med helgas første runde. Det hørtes ut som de også var fornøyde med å spille Arendal på vei bort. En annen bane og turen ble delt opp. Spesielt for de som kjørte helt fra Farsund.

Om ettermiddagen kom de resterende spillerne til Kragerø og etter litt plunder med innsjekk og misforståelser om hvem som skulle bo hvor, så fikk alle ei seng å sove i. Tradisjonen tro så var det tacokveld i toppleiligheten ( som ikke var komiteens), med god drikke til. 

Lørdag morgen var det duket for schrambelturnering.  Også denne dagen var de heldige og fikk ikke regn før helt på slutten av runden. Etter litt avslapning, der noen tok seg et bad i det flotte bassenget, var det premieutdeling. Det var Britt R. Andersen, Jorunn F. Pettersen, Sissel Sporaland og Wenche Rinden som stakk av med seieren. Dagen ble avsluttet med buffé  i restauranten. 

Siden værmeldinga meldte store nedbørsmengder om natten og spillerne regnet med en særdeles våt bane ble det av flertallet bestemt at det skulle spilles schrambelturnering også på søndag. Det regnet godt om natten men heldigvis bare noen få byger i løpet av runden. Men banen var våt og det var tungt å spille. Denne dagen var det Paula O. Pedersen, Anne Heimdal, Jorunn F. Pettersen og Sissel Sporaland som stakk av med seieren.

Det var som vanlig en vellykket og fin tur der værgudene var på damenes side. Neste år blir det ikke tur til Kragerø men til LOFOTEN. Mer info og bindene påmelding kommer i november.

 639