Per Jørgensen Per Jørgensen

Turnering 07.05.2020

Kjempeoppslutning om årets første onsdagsturneringen med 69 spillere.

Einar Linkjendal og Magnar Skagestad vinnere i henholdsvis A og B klassen onsdag med gode resultater.

Arkivbilde fra touren 2019 (foto per j)
Arkivbilde fra touren 2019 (foto per j)
Arkivbilde fra touren 2019 (foto per j)

Etter lang ventetid var det endelig klart for årets første onsdagstour.  Og i strålende vær møtte hele 69 spillere opp den dagen.  På grunn av korona ble det ikke felles start som tidligere, men hver enkelt ordnet start tidspunkt, og en fra flighten hadde oppgave med å sende inn resultatene til Frode Arntsen som administrerer touren.

Han opplyser at det gikk fint med å sette inn scoren, men poengterer at herrer som spiller fra utslag 40 må sette dette tydelig på scorkortet.  Det var noen feil her som nå er rettet opp.  Ellers er det noe problemer med å få oppdatert golfbox med resultatene for å få riktig hpc.  Dette jobbes det med.

I klassse A var det Einar Linkjendal som var best med en nettoscore på 29 slag.  På et slag mer endte Simen Steinstad Jørgensen, Kjell Erik Røisland, Tutti Ericson og Steinar Vatnedal.  Det deltok 30 spillere i klassen.

I klasse B var Magnar Skagestad best med hele 26 poeng.  Deretter fulgte Alf Ljosland og  junioren Kasper Jørgensen Nilsen med 22 poeng.  Her var hele 20 spillere på 18 poeng og bedre.  I alt 39 spillere i denne klassen.

Så er det bare å hive seg rundt å melde seg på Vårsleppet som går av stabelen søndag 10. mai.  Påmelding senest 9. mai via golfbox.

Resultater onsdagtouren

 340