Alf Skagestad Alf Skagestad

Klubb Junior 20.06.2018

Juniorgruppa tar sommerferie fra uke 27 (oppdatert mht start-tid)

Det blir en liten sommerstopp på organisert junior- og knøtte-trening i juli. Dvs at siste treningen før sommerferien blir torsdag 28. juni - med sommerturnering!

Fra turneringen 2017
Fra turneringen 2017
Fra turneringen 2017
Fra turneringen 2017
Fra turneringen 2017
Fra turneringen 2017
Pizza og brus er aldri feil
Pizza og brus er aldri feil
Fra turneringen 2017 Fra turneringen 2017 Fra turneringen 2017 Pizza og brus er aldri feil

Tiden flyr, og snart er det sommerferie for de fleste av oss. Det innebærer at den organiserte knøtte- og junior-treningen opphører for en måneds tid, og at vi har en pause til litt ut i august.

Tradisjonen tro, så arrangere vi en lite sommeravslutnings-turnering på siste treningsdagen. Vi trøkker te med en mixed scramble turnering etterfulgt av pizza og brus. Vi blander en 4-flight med knøtter og juniorer i alle aldre og ferdigheter, og går ut fra utslag 33. Spiller best ball og totalt slag. Dette har vist seg å være en høydare tidligere, så vi håper at flest mulig har anledning til å komme denne torsdagen.

Alle gruppene starter kl. 16:30 denne dagen (de som ønsker oppvarming stiller litt før)

Dette blir kanonmorro :-)

Ber om påmelding til undertegnede (sms 98424344) slik at vi har litt forvarsel på antall mht spill og mat. (Si gjerne litt om evt matallergier o.l. i sms)

Håper jo uansett at alle unge golfere spiller mye golf i sommer på eget initiativ, eller er så heldige at de blir tatt med av foreldre, besteforeldre eller venner. Banen er jo i fantastisk forfatning, så det ville være synd å bare la den ligge der til høsten. Vi tar sikte på å starte opp igjen 6. august.

Juniorkomiteen ønsker med dette alle glade golfere en riktig God Sommer med myyyye sol og golf.

Bilderesultat for summer golf

 382