Hallfrid Os og Torbjørn Røksland vinnere av årets BerryAlloc onsdagsturnering.

Vinner av klasse B Hallfrid Os (foto per j)
Vinner klasse A Torbjørn Røksland (foto per j)
Sigmund Skårdal, Torbjørn Røksland og Simen S Jørgensen (foto per j)
Nr.1 og 2 Hallfrid Os og Mirjam Slott Arntsen (foto per j)
Glimt fra hull 1 (foto per j)
Glimt fra utslag hull 2 (foto per j)
Vinner av klasse B Hallfrid Os (foto per j) Vinner klasse A Torbjørn Røksland (foto per j) Sigmund Skårdal, Torbjørn Røksland og Simen S Jørgensen (foto per j) Nr.1 og 2 Hallfrid Os og Mirjam Slott Arntsen (foto per j) Glimt fra hull 1 (foto per j) Glimt fra utslag hull 2 (foto per j)

Det var på forhånd ikke den helt store spenningen i A klassen foran siste runde.  Torbjørn Røksland ledet med +1,  Sigmund Skårdal +6 med Simen S Jørgensen slaget bak.  Disse 3 gikk ut fra hull 1, og det ble spilt bra golf, for forholdene var langt fra de beste.  En kraftig vind fra øst med regnbyger og en søkk våt bane.  Etter endt runde onsdag var som Simen vant med sterke 33 slag . Nærmest kom Arnt Terje Udø og Sigmund Skårdal med 34 slag.

Sammenlagt var det  Torbjørn som trakk det lengste strået etter 9 tellende runder.  Han vant med -1, Simen nummer to med +1 og Sigmund Skårdal med +3 på plassen bak.

Best i Ecletic ble Simen med -8 med Arnt Terje Udø på plassen bak med -5.

I B klassen var nok allerde Hallfrid Os vinner før dagens runde.  Vinner av dagens konkurrane ble Yngve Skrede med 17 poeng.  På de neste plassene fulgte Ole Bjørn Reinertsen med 16 poeng og Mirjam Slott Arntsen med 12 poeng.  Sammenlagt vant Hallfrid suverent med 167 poeng etter 9 tellende runder.  Nummer to ble Mirjam med 151 poeng med Frode Arntsen med 147 poeng på 3. plass.

Dermed et årets turnering historie.  Totalt er det spilt 17 onsdager og totalt 80 spillere har vært i akjon.  En stor takk til driftige arrangører.