Turnering 01.05.2018

Endelig er golfsesongen i gang. Vårsleppet ble arrangert tirsdag med 46 golfere i aksjon.

Etter en lang vinter var ventetiden endelig ferdig og årets første turnering Vårsleppet ble avviklet i ikke altfor vårlig vær. Temperatur på ca 10 grader litt nordøstlig vind og med noen få regndrøpp gikk 46 forventningsfulle deltagere ut på sine respektive starthull. Banen bør sies å være i god stand fine grønne fairways. Litt skjeggete greener passet vel de fleste ganske så bra i dag.

Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j)
Fra venstre vinner Miller Baitmann, Frode Arntsen og Britt Andersen (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j) Glimt fra Vårsleppet (alle foto per j)

Det ble tett på leaderboarden etter endt runde, hvor vinneren ble Miller Baitmann med hele 43 poeng, denne summen er regnet ut fra handicap på 36. Miller ble innmeldt som medlem i klubben før start i dag og er et av de nye tilskuddene til junioravdelingen. Vi gratulerer med en kjempestart på turneringsdebuten.

Etter Miller på listen fant Rune Vetås veien med 36 poeng etterfulgt av Arnt Terje Udøy 35, Svein Arne Bårdsen 35 og Alf Skagestad 34. Det var hele 21 spiller med 30 poeng eller mere.

Det var også closest to pin på hull 1 og longest drive på hull 3, disse ble vunnet av henholdsvis Aslak Egeli og Sverre Skjørten, her ble det utdelt premie av dagens turneringssponsor Gumpens Auto Mandal AS som var en skjærefjøl i tre og en thermos.

Vi beklager at det ikke er bilder av vinnerne, det ble glemt litt bort i farten og vi som turneringsanvarlige får ta den på tabbekvota.

Takk for deltagelsen alle sammen.

Neste turnering er første runde av 9 hulls minitour 21.05 (2. pinsedag) klokken 17.00, se eget skriv på hjemmesiden.

Resultatliste Vårsleppet

Edmund