Elisabeth Thomassen Elisabeth Thomassen

Damer 20.08.2017

Damenes tur til Kragerø

15 damer reiste til Kragerø, helgen 18-20 august

Gjengen samlet.
Gjengen samlet.
Sosialt på fredagskvelden
Sosialt på fredagskvelden
Litt venting ble det.
Litt venting ble det.
Glimt fra banen.
Glimt fra banen.
Hull 19
Hull 19
Utsikten er det ingenting å si på.
Utsikten er det ingenting å si på.
Glimt fra banen.
Glimt fra banen.
Gjengen samlet. Sosialt på fredagskvelden Litt venting ble det. Glimt fra banen. Hull 19 Utsikten er det ingenting å si på. Glimt fra banen.

Fredag morgen reiste 7 golfere avsted til Kragerø. Det ble en våt fornøyelse å spille på fredagen. Noen gikk av etter ni hull, mens en flight fortsatte og kom ganske så våte inn etter 18 hull. Utpå kvelden kom resten av gjengen, altså 8 stk. Da var det som vanlig taco og godt drikke i toppleiligheten til komiteen. Det var veldig koselig. Kvelden ble ikke sen før vi krøp til køys for å være opplagte til første utslag kl 9.00 lørdag morgen. Da skulle vi spille schramble. En veldig gøy måte å spille på. 

Etter runden var det noen som gikk i bassenget og noen hadde massasje, mens andre bare slappet av på rommet.

Om kvelden samlet vi oss i komitéens leilighet og hadde premieutdeling.  Det var Turid Røksland, Karina Dybesland og Jorunn Leland som vant med hele 49 poeng. Nr 2 ble Britt Andersen, Siri Fyllingen Johnsen og Kristin Bentsen med 46 poeng. Alle flighter hadde over 40 poeng.

Etterpå spiste vi buffet i restauranten.

Søndag morgen startet vi med en god frokost, før vi skulle  spille stableford. En liten regnbyge kom, men ellers hadde vi fint vær hele runden. 

Det var Turid som kom inn med best score, 34 poeng. Jorunn Leland hadde også 34 poeng, men høyere hcp. På tredjeplass kom Mirjam Slot Arntsen med 32 poeng.

Dette var som vanlig en veldig trivelig tur der alle bidrar til at vi skal kose oss i sammen.  TUSEN TAKK FOR TUREN.

På tirsdag er det damedag igjen. Da er det nærmest pinnen på hull 2. Ingen påmelding.

Forrige tirsdag skulle vi spilt i Kristiansand,  det ble avlyst pga dårlig vær. Vi er blitt invitert bort 5 september istedenfor. 

Da reiser vi fra Ime skole kl 16.00, utslag er kl 17.30. Sett av kvelden.

 842