Elisabeth Thomassen Elisabeth Thomassen

Damer 25.08.2020

Damegruppa på turnering i Kristiansand

48 spillere fra Kristiansand, Bjaavann og Mandal møttes til turnering i Kristiansand.

12 spillere fra Mandal spilte turnering i Kristiansand.
12 spillere fra Mandal spilte turnering i Kristiansand.
En fin ettermiddag på banen.
En fin ettermiddag på banen.
Sosialt samvær etterpå.
Sosialt samvær etterpå.
Pizza og kake var på menyen.
Pizza og kake var på menyen.
12 spillere fra Mandal spilte turnering i Kristiansand. En fin ettermiddag på banen. Sosialt samvær etterpå. Pizza og kake var på menyen.

12 damespillere fra Mandal kjørte til Kristiansand for å spille sammen med damegruppene fra Kristiansand og Bjaavann.  En årlig turnering som alle setter stor pris på. Været var på vår side og alt lå til rette for en hyggelig ettermiddag. Resultatet var derimot noe nedslående. Beste dame fra Mandal ble Mirjam Slot Arntsen på fjerde plass med -2. Neste fra Mandal var Wenche Homestad Vetås på 10 plass med +1. Resten av oss er vel ikke verdt å nevne.

I B-klassen ble Sissel Sporaland nr 3 med +2.

Det var lagt inn nærmest pinnen på andre slag på hull 6, nærmest pinnen på hull 5, lengste drive på hull 2 og lengste putt på hull 8. Ingen premie til Mandal her heller. Men trekkepremie fikk vi. Paula O. Pedersen og Elisabeth Thomassen fikk hver sin flaske vin og var strålende fornøyd med det. 

En fin ettermiddag i Kristiansand. 

Neste tirsdag er det vanlig damedag med nærmest pinnen på hull 2. HUSK at det da er oppmøte kl17.00 og utslag 17.30.

Tirsdag 1 september  er Womens golfday.  Da har Bjaavann gratis rangeballer og pro tilgjengelig fra kl 16.00. Kl 18.00 er det turnering og samling med noe å bite i etterpå. Da er også damene fra Mandal velkommen, må melde dere inn i golfbox.  


 

Resultatliste


 351