Per Jørgensen Per Jørgensen

Turnering 28.09.2023

Da var årets onsdagstour- sesongen over for denne gang😱😭.

20 onsdager fra 1 mai til nå, har vi gjennomført turneringen. Vi har vært 112 forskjellige golfere som har deltatt.Til sammen har det vært 930 deltagere fordelt på 20 turneringer.

Vinner B klassen Øivind Lund (foto r svennevik)
Vinner A klassen Aud Tove Egeli (foto k røisland)
Vinner B klassen Øivind Lund (foto r svennevik) Vinner A klassen Aud Tove Egeli (foto k røisland)

Det har vært oppturer og nedturer for de fleste av oss deltakere.

De med flest oppturer er nok Aud Tove Egeli, som vant A-klassen og Øivind Lund som vant B-klassen. Gratulerer så mye.

Det må nevnes at i dag på siste runden, dro Øivind til med Hole in one og hele 25 poeng. Fantastisk,vi bøyer oss i støvet.

Rune Svennevik vant eclectic i A klassen. Han manglet kun birdie på hull 4 fra å ha birdie på alle hullene.

Øivind Lund vant også eclectic i B klassen.En skikkelig storeslem der altså.

Vi i turneringskomiteen takker for året som har vært. Vi håper på et ennå bedre turnerings år til neste år.

Ps! Er fortsatt noen få plasser igjen til Høstjakten førstkommende lørdag. Løp å meld dere på😀