Elisabeth Thomassen Elisabeth Thomassen

Turnering 08.09.2019

Best Married lovers 2019

Lørdag var det klart for Best Married lovers. En turnering for gifte/samboende par.

Gunnar fikk "nebbeprisen"
Rune vant chipping og Elisabeth vant putting, og vi hadde det gøy. Linselus i bakgrunnen.
Vinnerne fikk selvfølgelig gullkrans.
De suverene vinnerne, Cecilie og Gunnar Hull 1. Hull 8 Hull 9. God stemning. Karina kom nærmest tauet. Jorunn kom nærmest pinnen. Wenche og Rune ble nr 3. Helge og Janne ble nr 2 Gunnar fikk "nebbeprisen" Rune vant chipping og Elisabeth vant putting, og vi hadde det gøy. Linselus i bakgrunnen. Vinnerne fikk selvfølgelig gullkrans.

32 spillere  møttes i et fantastisk høstvær. Spilleformen var Greensome over 18 hull. Det vil si at begge slår ut en ball. Det velges en ball å spille videre på og det slås annenhver gang til ballen er i koppen. Det spilles på  1/2  av parets sammenlagte spillehandicap. En gøy måte å spille på.

Det var også lagt inn nærmest pinnen på hull 2 og nærmest tauet på hull 3, dette gjaldt begge rundene. Det var Karina Kirkhei som kom nærmest tauet og Jorunn Leland kom nærmest pinnen.

Vinnerne av årets Best Married lovers var helt suverene i år. Scoren ser ut til å bli høyere og høyere for hvert år. Det var Gunnar og Cecilie Førsund som spilte 48 poeng. På andreplass kom Janne Sire og Helge Skaar med 41 poeng og på tredjeplass kom Wenche og Rune Vetås med 39 poeng.

"Nebbeprisen" gikk i år til Gunnar Førsund som etter runden uttalte at dette kunne han klart alene.

Etter en liten pause var det klart for fest. Klubbhuset var kjempefint pyntet og vi fikk nydelig mat fra Jentan på Båly.

Etter maten var det premieutdeling og så var det klart for litt uformell putte og chippe konkurranse på hull 9, i flomlys. Det var Rune Vetås som kom nærmest pinnen i chipping og Elisabeth Thomassen kom nærmest i putting. Så var det klart for kake og kaffe. Det var også lagt inn en golfquiz i løpet av kvelden.

Tusen takk til turneringskomiteen, Steinar og Svein Arne, for en flott dag på banen, og tusen takk til festkomiteen, Mirjam, Frode, Sissel og Edmund for en flott fest etterpå.